....

Tappat lusten att skriva blogg.
Allt är bara lite meningslöst ibland. :P

Seriöst?!

jag förstår mig inte på våran granne! Vaknade upp 02.30 av att han började spelade gitarr och sjunga! Wtf?!
 
började ringa störningsjouren men numret var gammalt och innan jag hann pröva nya numret så slutade han spela
 
galet!!

20/10 2012

John blev glad över sin frukost idag. Eftersom han jobbade på sin födelsedag tog vi igen lite firande idag istället. Så hade gjort en bit smörgåstårta åt honom ;)

När jag steg upp diskade jag, och gjorde klart gräddtårtan och sen dammsög jag när jag tyckte John skulle stiga upp ;) 

Tyvärr hade hans familj drabbats av lite magsjuka så dom ville inte komma hit och smitta oss. En kompis till John tittade förbi i alla fall, men i princip hela tårtan är kvar så tänker skicka den med John till jobbet sen :P


Vi åkte en sväng för att försöka ordna ett ordentligt lock till ett akvarium/terrarium. Men vi vet inte hur vi ska göra riktigt för att fästa det ordentligt. Men vi köpte nå ventilationsgaller i alla fall. 
Varför ska det vara så himla dyrt med fina, nya terrarium och burar? Nu bor det en hamster där, men vi planerar att flytta över ormarna dit eftersom det är mer passande för majsormar än det dom bor i. Lättare att fukta ordentligt osv. 
Och det blir inga problem med lagen heller eftersom båda ormarna är så pass små. Och Granger är ju vuxen så hon lär inte bli mycket större. Ormar fortsätter visst växa typ hela livet, men betydligt mycket mindre efter 3 års ålder. Och Lily är ju extremt liten så hon lär fortsätta vara en väldigt liten orm. 

Sen ska vi sälja det stora terrariet. Längtar tills det är borta så kan man möblera om lite här hemma. 

Nej. Nu ska jag pyssla med djuren lite. Har nyst en del idag och bara tänkt "allergi allergi". Men det behöver ju inte alls ha med det att göra :P Samma igår kväll när jag matade med råttorna så funderade jag inte om jag blev lite snuvig :P men jag tänker nog för mycket nu när jag fått veta att jag utvecklat allergi mot något. Det lär ju fortfarande vara normalt att nysa ;) 

Hoppas ni har en trevlig helg :)

Birds

Ja nu har jag och john fått se en av våra fåglar. Vi ska ju som ta en från en annan kull och där finns det bara en pytteliten en som just kläckts :P 
Men dom andra två var hur fina som helst. Känns hemskt att vi typ ska välja utifrån färg sen var en lite tuffare och det kan ju på sätt och vis kanske vara bättre. Men det var ingen större skillnad sa Erika. 

Så det blir väl att välja utifrån färg egentligen. Och där är det heller ingen större skillnad ;P 

Ole dole doff? 

Sen hade ju Erika massor av andra djur att kika på. Bland annat flera fina hamstrar, och hamsterbebisar! :) 
Och typ världens sötaste kanin hon just hade tagit hem från djurmagazinet. Och så några katter och hennes två hundar som var hur fina som helst.

Och massor av fåglar :) 

John hittade kärleken där, en morhuvad papegoja ;) 
 
Idag fyller John år, så nu ska jag göra god middag, samt förbereda en god frukost som får förbli en hemlighet ifall John läser. Och så ska jag förbereda en tårta till imorgon.

Ha det !

Allergi

Allergi, ordet jag hatar och något jag aldrig vill bli.
Något jag aldrig mer kan säga, nu blir det istället att säga att jag aldrig vill bli allergisk mot fler djur. Eller att min allergi inte ska bli värre.

För jo, tyvärr har jag blivit allergisk mot antingen råtta, hamster, mus, marsvin eller kanin. Eller flera.
Inte mycket allergisk, men testet visade att jag reagerar på något. 

Jag dog lite inombords när jag öppnade brevet. Men jag får vara glad att det inte visade något mot katt.

Så imorgon ska jag boka tid för att kolla vad exakt jag inte tål. Och det lär inte bli fler råttor eller hamstrar här hemma. Vill inte riskera att bli allergisk mot katter för jag vill gärna leva mitt liv med katter.

Men fåglar och pälsdjur hamnar ju tack och lov inte i samma kategori. Det folk oftast blir allergiska mot med fåglar är damm och kvalster.

Katterna har varit hos veterinären idag förresten och äntligen fått bort all tandsten. Nu ska vi borsta noga varje dag och ge dom bucacat och hoppas att tandstenen håller sig borta. Katterna lär vara sega hela dagen. Och än så länge fräser dom lite mot varandra eftersom dom antagligen luktar konstigt efter veterinärsbesöket. Men det brukar ordna sig ganska fort.

Nu ska jag glo på american horror story!

16/10 2012

Sitter och planerar min älsklings födelsedag. 
Vi har egentligen bestämt att vi inte ska köpa något, men han bryter ju alltid mot den regeln så då borde jag åtminstone försöker göra dagen lite speciel. :P 
Dock jobbar han men har planerat lite ändå . Är rätt säker att han aldrig kikar i min blogg men jag ska inte skriva något ändå ifall att. 
 
Tur att jag såg till att han skulle fixa vinterdäck för idag snöar det. Jag är inte redo för snö än så det får smälta bort tycker jag :P
 
På torsdag ska vi och kika på våra fågelbebisar! :) eller blir eventuellt bara en av dom och att vi sen ska vänta på en från nästa kull om det går bra. Eftersom vi tänkt oss en hane och en hona så känns det bättre om dom inte är släkt även om jag inte tänkt mig några bebisar :P

15/10 2012

Vill tillbaka till arvidsjaur! 
men samtidigt skönt att vara hemma hos John och djuren :)

Ikväll åkte John för att fixa vinterdäck till bilen innan den var försent. Funderar när han tänkt komma hem? Jag sitter och vill glo på Dexter ju. 

Har städat tjejernas råttbur, diskat, sorterat sopor och myst med katterna. Vad mer ska jag hitta på tills han kommer hem? :P 

Börjar dessutom vara trött och hade tänkt försöka att börja stiga upp tidigt även dagar då jag inte behöver det. Åtminstone vardagarna. 

Var förresten och simmade idag. Det stod en lapp om att det skulle vara svalare temperatur i vattnet pga tekniskt fel. Skitsamma tänkte jag haha. Men det var INTE skönt. Dock var det ändå 25 grader, men det brukar vara 28, 

NUUUU kom John hem. Time for Dexter!

Mot Arvidsjaur

Sitter på bussen på g mot Arvidsjaur.,
Helgen ska spenderas hos världens bästa syster :)
så får vi se vad annars som går att hinna med. Ska bli roligt i alla fall.
 
ha en bra helg!

9/10 2012

Blir en massa åkande fram och tillbaka till stan den här veckan. 
Lite jobb idag, sen arbetsplatsträff. 

Kommer får veta nästa vecka hur det blir med jobb för min del. Dom visste inte säkert än. 
 
Har lite kattmys i soffan nu innan jag ska sova. Är egentligen galet trött eftersom någon, nämner inga namn *host* greta *host*, tyckte jag skulle vakna före 5. Sen lagomt tills det jag skulle stiga upp vid 6 hade hon myst ner sig i sängen och tittade trött på mig när jag steg upp :P 
Men får skylla mig själv, lekte väl inte tillräckligt med henne igår kväll :) 

Hennes nya favorit är när jag går runt i lägenheten med en leksak på ett snöre. Då har hon verkligen jakt :) då blir hon trött/nöjd fortare än när man står still och leker. Man märker verkligen skillnaden på hur leken påverkar henne.
Så vi har gjort det 2 ggr /dag ungefär och max 15 minuter innan hon är less. Sen kan man ju vissa dagar få göra lite extra. Men hon är lite knepig med vad hon tycker är roligt. Hon har ju inte tålamod att kämpa för att få maten så klickerträna funkar inte.

Sheri som skulle kunna äta hur mycket som helst prövar alla saker man hittar på. När jag gömmer maten på något sätt. :P Men hon blir typ bara duktigare på att få maten fort ändå haha. Får hitta något knepigt åt henne.
 
SOOOOOVA!! Nattinatt

Suck..

Nu ska jag bara gnälla en massa.

Valde fel tid att simma. Det var en massa skolklasser där så alltså ett j*vla liv. Men två banor var ju avstängda för motionssim, men ändå.
Fick först vänta en evighet på att få en dusch. Sen allt liv där ute medans man simmade. Det blev inte direkt en härlig simtur psykiskt i alla fall :P 
Och sen när jag går och duschar så har nån fått för sig att använda mitt balsam. Tack för den. 

Var ungdomar så jobbiga förut? haha. Antagligen. 


Nej dags att sova. 

/ Emma. Das old one.

Looper

Vi såg Looper igår. Den var bra!
John tyckte väl inte den var lika bra som jag tyckte, men han tyckte den var bra i alla fall. 


Lätt värt att se ! :)

6/10 2012

Varit ute på en promenad idag. Tänkte simma, men har en för trött sambo idag som inte ville följa och jag kände inte för att simma själv idag. Så fick bli en promenad idag istället. 

Han fick för sig att vara söt en dag förresten. Jag var först irriterad för att han hade missat bussen hem så jag fick vänta en halvtimma extra (skulle ut på storheden), men så kom han hem med te åt mig och då gick det ju inte vara irriterad mer :) Söt!



Jag måste börja hitta på saker för han gör såhär då och då. Men han vill inte ha söta saker, så vad hittar man på då? :P Hm. Planera in en mysig middag med god mat kanske?

Nu lite sånt här :
  

Och sen göra sig lite fin inför kvällen. Det är eventuellt bio på schemat! Igen. :P




Friday

I like friday! :P http://isitfriday.biz/

Nämen det är en ganska tråkig fredag. Saknar Rufus, och John jobbar kväll. Vilket han har gjort nästan hela veckan. Det är världens sämsta schema när han jobbar så eftersom han börjar mitt på dagen och kommer hem sent. 

men jag får försöka roa mig med någon film och dricka glaset cola zero jag ser fram emot :P

Hoppas ni får en bra helg :)

Sov gott Rufus

Idag var det dags för Rufus att resa till råtthimlen.. :(

Kommer sakna dig gubben <3 Sov gott.

 
oktober 2010 - 4/10 2012

4/10 2012

Men in black 3 var hur bra som helst! :) 
Dom hittade verkligen en bra skådespelare att spela den unga versionen av K. Gräääjt.

Idag blir det ingen simning, badhuset har stängt. Jag skulle förstås kunna åka in till stan och simma, men tror jag ska pröva en promenad istället. 

Insett att jag bokat möten nästan varje dag nästa vecka. Så det blir en massa åkande fram och tillbaka. Men det blir nog bra och hoppas att arbetsförmedlingen har något vettigt att säga. 

Sne!

Japp, jag är sne tydligen :P
Har blivit låsningar lite överallt i ryggen. Bland annat vid höften så att jag automatiskt håller ena benet högre. Vilket gör att jag är sne :P 

Ingen läkare eller sjukgymnast har kollat om mina ben är lika långa. Undra om jag haft det länge? 

Kiropraktorn tog inte allt på en gång idag eftersom det var så mycket som behövdes göras. Men hon sa att märks ingen skillnad inom 4 ggr så kan hon inte hjälpa mig.
Så får väl hoppas det händer något.


Knakade ganska mycket i ryggen :P Men det gjorde inte ont. Det som gjorde ont var när hon skulle hålla på och trycka på mina muskler. Ajaj!

Lite simning idag och sen tänkte jag se till att det skulle bli en myskväll med en film med min älskling ikväll. Hyrde men in black 3 :) har längtat efter att se den men det blev aldrig att vi såg den på bio. 

Ha d!

Katt + kartong = kärlek

 
Trångt? Näedå inte alls.

Dexter!!!

Säsongsstart av Dexter.
Slutet av avsnittet gav ungefär samma känsla som slutet på förra säsongen. Men nu behöver jag inte vänta lika länge på att få se fortsättningen i alla fall :P 

En annan sak som dragit igång är Greys anatomy. Och new girl. Och Revenge. Och Glee.... och säkert nåt mer jag inte kommer på nu och snart börjar fler saker. Och breaking bad tog en lång paus i säsongen, inte snällt!
Ser jag för mycket serier tro? :P

John jobbar kväll ikväll = tråkigt. 
Ska mysa med djuren, och kanske glo nån film.

Har redan hunnit simma idag. Tur att jag tog en senare buss från jobbet imorse så jag hann se att typ en busslast med barn skulle till badhuset. Hade egentligen tänkt hoppa av och simma på en gång men åkte istället hem och glodde på Dexter med John :P Gissar att jag hade fått simma ifred ändå, men ljudet hade nog varit mindre roligt i badhuset med typ 100 barn. Jag överdriver bara lite.

Nu ska jag maila min nya arbetsförmedlare. Skulle ju bli kallad senast 30 september, men inget har dykt upp.
Och programmet som det bestämdes att jag skulle vara med i har ännu inte startat. Det blev bestämt före sommaren. 
Visst går det fort? ;P



RSS 2.0