6/4 2013

Dumma förkylning! Har haft det på känn några dagar, men hoppades att det bara var lite värk i halsen :P 
Så blir soffmys resten av dagen som det känns just nu. 


Ska försöka vara lite duktig för det behövs lite städning här hemma. 

Är det fler som har katter med vårkänslor just nu? Greta blir lurad av solen och vill ut, och så varje gång man öppnar fönstret eller balkongdörren så märker hon att det fortfarande är lite för kallt ute. Tror dom längtar att sitta ute på balkongen och spana och sola :) Sen blir det att vänja i alla fall Greta vid kopplet igen, eller kopplet i sig är inte problemet det är att hon varje år måste vänjas vid att vara där ute för att allt hinner tydligen bli läskigt efter varje vinter.
Men dom senaste åren har det blivit mer och mer katter här ute, som tyvärr gör att det inte går så bra att vara här ute med katterna. Och nu har vi ju ännu fler grannar med barn så ja, vi får se hur det går helt enkelt. 
Måste nog kanske försöka gå en bit där det är lugnare, men har ingen aning om var ;P
 
Dom får ju friskluft även om det bara blir balkongen, men det blir så mycket mer att undersöka när man är och vandrar runt i gräset osv. För Sheri räcker det med en varm plats att få sola på, men Greta vill gärna gå runt och spana :)
 

Just ja, igår så flyttade Rupert (den gråa) till ett nytt hem där han ska få en ny kompis. Utifrån mailet jag fick lät det som vettiga människor och Erika (uppfödaren) fick också den uppfattningen lät det som. 
Så håller tummarna att det går bra. 
Och hoppas att Peeka ska få ett fint hem också, om han nu inte stannar hos Erika :) Och japp Peeka är en han. :P
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0